ForsideLog ind

Medlemskab

Dette kræves, for at være medlem af DKK-Viby:

Medlemskab af Dansk Kennel Klub
Blanketter findes i klubhuset, eller ved henvendelse til DKK.  Mulighed for 4 måneders prøvemedlemsskab 160-kr. oplys venligst ved tilmelding at dette ønskes.
Din hund er forsikret
Det er dit ansvar! – kontakt dit forsikringsselskab for at høre om din lovpligtige forsikring dækker denne form for træning.
Vaccination og sundhedskrav
Hunden, skal være i god mental og fysisk sundhedstilstand og ikke vise tegn på sygdom. En hund må således kun deltage, såfremt den på dagen ikke udgør nogen smittefare. Ved tvivl skal fremlægges dyrlægeattest, der bekræfter dette. For at færdes på pladsen skal en hund være vaccineret mod hundesyge og parvovirus. For hunde op til 24 måneder gælder, at vaccinationen højest må være 1 år gammel. For øvvrige hunde gælder, at vaccinationen højest må være 4 år gammel. Dokumentation for vaccination skal fremvises på forlangende. Tæver med hvalpe under 8 uger må ikke deltage i træningen. Synligt dæ¦gtige tæver må ikke deltage i fysiske aktiviteter eks. agility.
Vedgår vedtægter
At du vedgår dig DKK-Vibys vedtægter & ordensreglement – findes i klubhuset.